OPINIE

Dodaj opinię

Natalia

W tym roku jedziemy 1 raz . :) Napewno będzie supcio !

Piotr

W ośrodku U Fojta zorganizowaliśmy weekendowy pobyt "wspominkowy" dla grupy 14 przyjaciół. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Serdecznie dziękujemy!

Maria z Wrocławia

W ostatnią sobotę miałam to szczęście gościć w Ośrodku "U Fojta". Jestem pod wrażeniem sympatycznego przyjęcia i ugoszczenia.Atmosfera bardzo miła. Po prostu chce się przyjechać i być w tym Ośrodku na dłużej! Dziękuję Pani Danusi za poświęcony cenny czas. Życzę wielu gości przez cały rok, powodzenia i dalszego rozwoju Ośrodka. Ośrodek wspaniały!!!!!!

Melania ze śląska

BARDZO POLECAMY TEN OŚRODEK,CZYSTO ,MIŁO I PRZYJEMNIE. A JEDZENIE PALCE LIZAC . POZDROWIENIA DLA PANI DANUSI

Janek z Myszkowa

Podróżuję dużo lecz tak Miłych Gospodarzy - serwujących przepyszne posiłki nie spotkałem. Warunki bytowe na wysokim poziomie ,czysto , bogate warunki do wypoczynku , bliskość szlaków turystycznych oraz tras narciarskich - Stacja Narciarska Soszów . Pozdrawiam Całą Kadrę Pensjonatu i obiecuję być częstym gościem Państwa.

Beny z Rybnika

Chociaż byłem u Państwa tylko 2 razy na obiedzie to jestem pod takim wrażeniem , że nie mogę doczekać się 1maja gdy mam zamiar spędzić kilka dni w waszym ośrodku. Pozdrawiam.


Basia z Gliwic

Byłam w ośrodku 3 lata temu.Nigdy nie spotkałam miejsca gdzie podawano by tak pyszne jedzenie i jak DUŻO!

Emilia z Kujaw

Przez ostatnie trzy lata, z rodziną i znajomymi ferie zimowe spędzaliśmy w ośrodku "U Fojta". Fantastyczna obsługa,jedzenie i miła atmosfera.W tym roku musieliśmy zostać w domu,ale w następne ferie przyjedziemy z powrotem razem z naszym synkiem.


Weronika Paszkiewicz, ZS w Gogołowej

Polecam wszystkim ośrodek "U Fojta". Serdeczni, uczynni gospodarze, wyśmienita kuchnia, wspaniała obsługa. Byliśmy zachwyceni pobytem. Pensjonat godny polecenia zarówno osobom prywatnym jak i szkołom. Jestem pewna, że każdy będzie zadowolony z pobytu. W imieniu nauczycieli i uczniów naszej szkoły jeszcze raz za wszystko dziękuję. Wiem, że do Was wrócimy.


KLAUDIUSZ z Zabrza Rokitnicy

Bardzo miła obsługa super jedzenie dobre i dużo Atmosfera super Bardzo czysto polecam kto przybędzie nie pożałuje bardzo mili gospodarze

Wiktor Storta z Wrocławia

Bardzo ładne pokoje, bardzo przyjemna atmosfera, bardzo dobre jedzenie i bardzo miła obsługa. Całe zimowisko "U Fojta" było bardzo fajne!


uczestnicy Zimowiska z Wrocławia

Na przełomie stycznia i lutego byliśmy na Zimowisku "U Fojta". Ocena dla Ośrodka CELUJĄCA!Za przepyszne posiłki i dużo;za sympatyczną obsługę;za wspaniałe warunki lokalowe do regeneracji sił a przede wszystkim za dobroć, życzliwość i otwartość Gospodarzy. Dziękujemy za wszelkie dobro i polecamy wszystkim ten wspaniały Ośrodek.


daniel

Serdecznie dziękujemy za fantastyczne kilka dni "u Fojta". Było nam na prawdę bardzo miło. Pyszne jedzenie, błyskawiczna obsługa i zawsze pozytywne rozpatrzenie sytuacji problemowych (zamiana pokoju). Serdecznie polecam wszystkim narciarzom i miłośnikom domowego, pysznego jedzenia !!


Frank

Przez przypadek byliśmy "U FOJTA" i Jesteśmy bardzo zadowoleni ,właściciele mili i uprzejmi ,pokoje czyste i funkcjonalne ,jest łączność WI-FI ,jedzenie -smaczne szczególnie kuchnia regionalna na miejscu jest parking dla samochodów .Wyjechaliśmy bardzo zadowoleni z pobytu i smacznej oraz obfitej kuchni ,życzymy dużo turystów i gości także z zagranicy ,na pewno Tu wrócimy czego sobie oraz wszystkim życzymy ! EWA i FRANK.

Piotr Klichta RSB Racibórz

To już nasz drugi Mityng Brydżowy u Fojta. Rewelacyjnie ! Super warunki dla 12-14 par. Salka audiowizualna. Serwis kawowy i bardzo dobre ciasta. A przecież przyjeżdżamy w "martwym" sezonie. Teraz poszukamy albo śniegu, albo słońca. Ale warunki mamy idealne z bardzo miłą obsługą. Wciąż zadajemy sobie pytanie : jak oni to robią, że jest tak dobrze ? Polecam !


krystyna

Właśnie wróciłam z Wisły.Kilka dni pobytu w przemilym miejscu, " U Fojta" skłoniają mnie do tej refleksji. Noclegi ,obsługa, atmosfera a przede wszystkim KUCHNIA!To po prostu marzenie: smacznie, do syta podane z uśmiechem, przy regionalnej muzyczce.Wyczuwa się ogromną życzliwość gospodarzy. Gratuluję i pozdrawiam

Basia

Na przełomie maja i czerwca br., nasza grupa turystów - oldbojów AE Wrocław, przebywała na tradycyjnym wiosennym spotkaniu w ośrodku „u Fojta” w Wiśle Jaworniku. Z wyboru ośrodka (przez internet) jesteśmy bardzo zadowoleni. Przestronna i niekrępująca sala do spotkań integracyjnych, wiata z grilem, przed budynkiem ogródek z parasolami, czynna do późnego wieczora restauracja z dobrze zaopatrzonym bufetem i kuchnią oraz ładne pokoje z łazienkami - umożliwiły niekrępujący i swobodny pobyt. Szybka, miła i kulturalna obsługa podająca obfite, smaczne i urozmaicone posiłki. Życzliwa i niezawodna pomoc Gospodarza w organizacji wyjazdów i powrotów z wycieczek (busy). Dobra baza wypadowa dla wycieczek w pasmo: Czantoria – Soszów - Stożek . Ośrodek godny polecenia szczególnie dla towarzyskich grup turystycznych.


Adam Mazurkiewicz

Doskonałe jedzenie, częściowo (ciasta, dania obiadowe, wędliny, ser twarogowy) robione na miejscu przez właścicieli. Obsługa wzorcowa, szybka, sprawna, kompetentna- nie trzeba czekać, kelnerka sama pojawia się, aby odebrać zamówienie i podać rachunek, a zarazem nie narzuca sie swoją obecnością. Wystrój jest neutralny, lekko kojarzący się z regionalnym, ale bez nachalnej "cepelii". Porcje takiej wielkości, że potrzebny jest spacer po górach dla zaostrzenia apetytu, żeby móc zjeść je w całości. Do każdego dania obiadowego w zestawie są trzy surówki i kompot gotowany na świeżych owocach (które w nim zresztą pływają). Możliwy jest też wybór opcji śniadanie+obiadokolacja, dla osób pozostajacych w pensjonacie na dłuzej. Obiady wtedy dokupuje się każdego dnia. Opcja ta jest atrakcyjna zwłaszcza dla osób pragnących pochodzić po górach, nie są wtedy skrępowani czasowo.

Agnieszka

Byłam tu pierwszy raz, na konferencji z Uniwersytetu Wrocławskiego. "U Fojta" jest rewelacyjnie! Pokoje ładne i czyste, obsługa znakomita. Kuchnia - super! Taką polędwicę jadłam tylko w Hiszpanii. Serdecznie pozdrawiam


Szymon

Doskonałe miejsce z niezwykle przyjemnym klimatem. I wspaniałym jedzeniem.

Anna

W ośrodku "U Fojta" organizowaliśmy kilkudniową konferencję. Przyjęto nas gościnnie, karmiono po królewsku. Te ciasta! te wędliny! Wspaniałe zupy! Naleśniczki na śniadanie! Wieczory mogliśmy spędzać w ogrodzie, zapewniającym prywatność. Altana, ławki - było gdzie usiąść i porozmawiać. Było świetnie!


Wojtek

Pobyt: 7.07.2013 - 13.07.2013 Mój "pierwszy raz" w górach. Przyjechałem z fajną ekipą z Chojnic. "U Fojta" przyjęto nas bardzo gościnnie. Posiłki były smakowite i obfite. Każdy znajdował to co lubi. Ja nie mogę zapomnieć naleśników i racuchów z jabłkiem podawanych na śniadanie (oprócz nich były oczywiście sery, wędliny, warzywa itd) :) Wspaniali gospodarze zorganizowali nam jeden wieczór w iście góralski sposób serwując jadło i picie pod zadaszonym grillem, a wieczór uprzyjemniał nam Pan Tadzio - gawędziarz, przygrywając między innymi na akordeonie. Pokoje z wygodnymi łóżkami i łazienkami pomagały wypocząć w nocy, aby od rana buszować po Beskidzie Śląskim w towarzystwie Pani Wisełki (Pani przewodnik - gorąco polecam i przy okazji pozdrawiam). Tak na zakończenie dodam, że w barze można było nabyć za zadziwiająco niską cenę piwo regionalnej marki - cudnie schłodzone :)


anna z Gliwic

Pobyt:27.06-5.07.2013 Pensjonat wybralam czytajac opinie i nie zawiodlam sie. Wnuki bardzo milo wspominaja pobyt w WIsle u FOJTA . Przywitanie i przyjecie bardzo mile przez gospodarzy. Pokoje wygodne i bardzo czysto. Klimat doskonale sprzyjal wypoczynkowi. Polozenie pensjonatu jest urocze a i wystroj zewnetrzny (kolorowo okwiecony) - super. Doskonala obsluga w jadalni, mila na wysokim poziomie. Dzieci zachwycone i zadowolone, przede wszystkim swiezo, smacznie i duzo. W sloneczne dni dzieci korzystaly z basenu w ogrodzie, z boiska, trampoliny, jest b.bezpiecznie. Podsumowujac jest na 10+. Serdecznie dziekujemy. Z pewnoscia wrocimy.


Marian

8.08.2013r. Mieszkaliśmy, grupa 50 osób, przez 10 dni w Domu Wczasowym U FOJTA. Pokoje gustownie urządzone, wyżywienie bardzo smaczne,obsługa kulturalna. Z pobytu jesteśmy zadowoleni i polecamy Ośrodek wszystkim niezdecydowanym.Grupa z Kazimierza Biskupiego.


Piotr i Jola

mieszkaliśmy drugi raz - wszystko jak należy, pachnie nowością, kuchnia super, obsługa: same superlatywy.


Zw. Zaw. Prac. Dołowych

Zarząd ZZPD składa zespołowi ośrodka ,,U FOJTA ” w WIŚLE podziękowanie za serdeczne przyjęcie, ciepłą atmosferę, pyszne posiłki, czystość, jak i organizację zaplanowanych imprez towarzyszących w czasie naszego pobytu.
Na pewno jeszcze tu wrócimy.

Z Górniczym Pozdrowien SZCZĘŚĆ BOŻE !!!

Łaziska Górne 21.10.2013r.





Roman

Byłem 22.11.2013r. z grupą 20 znajomych, na spotkaniu po latach, pokoiki czysciutkie, łazienki elegancja Francja, a jedzenie jest po prostu "ZACNE" czyli pyszne :-), obsługa bardzo miła i uśmiechnięta, no i Panowie DJ którzy puszczali naprawdę super muzykę - nie było czasu się napić a nogi od tańca bolą jeszcze do dziś;-). Polecam dla rodzin jak i organizacji!

Paweł

Polecam wszystkim Pensjonat "U Fojta" - byliśmy tam 5 dni z dużą grupą uczniów (grupa z Wodzisławia). Przyjęto nas bardzo gościnnie. Bardzo dobre jedzenie i wygodne pokoje. Właściciele elastyczni, dbający o potrzeby swoich gości.
Polecam !

maria

Polecam pensjonat,cudowny klimat,pyszne jedzenie mili gospodarze i obsługa,bardzo milo spędziliśmy ten czas u was.Pozdrawiamy gospodarzy ,dozobaczenia

Piotr

22.07.2014
Właśnie wróciłem z żoną z tego wspaniałego pensjonatu bardzo miła obsługa jak i właściciel jedzenie bardzo dobre i dużo mniam! naprawde polecam

Maria

Wróciliśmy z tygodniowego pobytu w tym ośrodku. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem. Ośrodek piękny, rodzinny , niebiańsko ukwiecony (dzięki Pani gospodyni(. Pokoiki przytulne, czyściutkie. Kuchnia bajeczna, potrawy bardzo smaczne, domowe i w dużych ilościach. Kuchnia oprócz przepysznych dań, serwowała nam również domowe ciasta. Gospodarze zadbali również o dzieci. Ogromny ogród z placem zabaw, basen a w środku budynku sala z zabawkami, namiotem. Można tez zapalić grilla w pięknym miejscu. właściciele bardzo mili, kompetentni. Dziękujemy i życzymy powodzenia. Polecamy ten Ośrodek .

Zdzisław

Przebywałem w Pensjonacie "U Fojta" przez 7 dni i spędziłem tam bardzo miło czas. Bardzo piękne okolice a przede wszystkim super warunki, bardzo miła obsługa i dobre jedzenie. Jest dużo miejsca z tyłu ośrodka, gdzie jest bardzo fajny plac zabaw i miejsce na imprezy.

Darek

Byliśmy w czasie wakacji, wszystko było bardzo fajne, jedzenie rewelka, gościnność na 6, warunki bardzo dobre.
Polecam.

Beata

Miejsce godne polecenia. Właściciele wyjątkowo sympatyczni. Pokoje czyste i bardzo przytulne.Obsługa bardzo miła. Jedzenie rewelacyjne, bardzo, bardzo smaczne. Po powrocie zareklamowałam ten pensjonat wszystkim moim bliskim. Warto się tam zatrzymać! Pozdrawiam

ANIA

Pyszne jedzonko, czyściutko, zadbane pokoje. Polecam gorąco!

Beata

Miejsce godne polecenia. Właściciele wyjątkowo sympatyczni. Pokoje czyste i bardzo przytulne.Obsługa bardzo miła. Jedzenie rewelacyjne, bardzo, bardzo smaczne. Po powrocie zareklamowałam ten pensjonat wszystkim moim bliskim. Warto się tam zatrzymać! Pozdrawiam

ANIA

Pyszne jedzonko, czyściutko, zadbane pokoje. Polecam gorąco!

Iwona

Wróciliśmy z weekendowego pobytu grupowego. Wszyscy uczestnicy bardzo zadowoleni z pobytu. Ośrodek piękny, duży, pokoje ładnie urządzone, czyste, pachnące, jedzenie przepyszne (duże porcje). Właściciele ośrodka przesympatyczni, otwarci i życzliwi. Obsługa miła zawsze uśmiechnięta. Spędziliśmy tam wspaniały weekend z mnóstwem atrakcji. Dziękujemy życzymy powodzenia, polecamy ten ośrodek .

Piotr

Iznowu było świetnie Pozdrawiam

Piotr

Byliśmy na nartach i spędziliśmy znowu piękny dzień. Wielkie dzięki dla właścicieli.

Kasia i Tomek

Bylismy w zeszlym roku na feriach z dziecmi (lat 15 i 1), jedziemy i w tym roku! To chyba samo mowi za siebie :) :) :)
Polecam z czystym sumieniem.
Czysto, miło, pysznie :)

Irena Litwin

Wycieczka 1-3.05.2015 z Ostrowa
Wspaniale spędzony czas w miłym otoczeniu. Rewelacyjna obsługa, smaczne jedzenia i piękna okolica. Szczególne podziękowania należą się właścicielom ośrodka którzy zadbali o to aby niczego nam nie zabrakło. Szczerze polecamy wszystkim osobą które chcą spędzić wspaniałe chwile w Wiśle.

ZSSN Kraków

Wróciliśmy z zielonej szkoły w Wiśle, którą spędziliśmy w Pensjonacie "U Fojta". Ośrodek jest pięknie położony, bardzo dobre warunki lokalowe, przepyszne jedzenie, dobrze zagospodarowany teren wokół ośrodka, mili gospodarze i obsługa. Żal było wyjeżdżać. Polecamy grupom szkolnym.

Piotr

Nigdzie nie spotkałem tak miłej obsługi i tak smacznego jedzenia. POLECAM

Bolesław Muller- kierowca PPKS Kalisz

Polecam ośrodek wraz z żoną. Miła obsługa. Domowa atmosfera i przepyszne jedzenie. Gospodarze to wspaniali ludzie, gościnni i uczynni, a przede wszystkim szczerzy. Polecamy.

MP

Super miejsce do wypoczynku - polecam zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Pensjonat posiada bogate wyposażenie zabijające wolny czas naszych dzieci. W ofercie nie ma żadnej przesady jeśli chodzi o wymieniane atrakcje. Jest plac zabaw , piaskownice , piłkarzyki , trampolina , domki dla dzieci , sala zabaw wewnątrz budynku na czas kiepskiej pogody , no i nie sposób wymienić atrakcji w postaci basenu. Całość obiektu otoczona zielenią i ogromną ilością kwiatów o które personel pieczołowicie troszczy się każdego dnia. Bardzo smaczne posiłki , czyste pokoje z łazienkami oraz bliskość parkingu - to jest cała reszta która wpływa na wysokość oceny tego obiektu.Byliśmy tu pierwszy ale myślę , że nie ostatni raz. Szczerze polecam !

Wodzisławskie Stowarzyszenie Amazonek

Ponoć nie ma rzeczy niemożliwych i trudno jest wszystkich uszczęśliwić, ale wodzisławskim amazonkom w DW
U FOJTA dano skrawek nieba i nic więcej do szczęścia im nie było im trzeba.
Kierownictwu Ośrodka

DZIĘKUJEMY!!!

Małgorzata

Jestem zachwycona.Doskonała obsługa,wspaniałe jedzenie, pokoje przepiękne.Byliśmy tylko jedną noc. Wspominać ten wyjazd będę bardzo długo. Polecam

ewa

Polecam !!! Obsluga przemila,pyszne jedzenie !!!wszystko tak jak powinno byc!!!dziekujemy!!!

Kasia z Katowic

Bardzo dziękujemy za wspaniały weekend andrzejkowy. Wszystko super zorganizowane. Gospodarze przemili a jedzenie pyszne.
Do zobaczenia ponownie !!!

W&D

Polecamy ;)
schludnie, miło, czysto, posiłki bardzo dobre i duże (nikt nie wyjdzie głodny :)
wszystko wzorowo ;)

Dariusz Kremplewski

Spędziliśmy z grupą przyjaciół wspaniały tydzień w tym pensjonacie bardzo miła i sympatyczna obsługa począwszy od właściciela a skończywszy na paniach z obsługi,jedzenie rewelacyjne,jednym słowem SUPER. Polecam wszystkim na pewno jeszcze tu wrócimy.

Anna G.T.

Jedzonko wyśmienite, mieszkaliśmy co prawda w innym pensjonacie ale na jedzonko przyjeżdżaliśmy specjalnie do Państwa. Pyszne!!!!! Lokalizacja super - w zasadzie u podnóża Ośrodka narciarskiego SOSZÓW. Po nartach można zjeść pysznie i szybko:-) Bardzo miła obsługa. Polecam.

Danka z Gdańska

Byliśmy w ośrodku w lutym 2016 r.,pokoje ,łazienki czyste.Jedzenie dobre i bardzo miła obsługa,szczególnie jedna pani,niestety nie znam imienia,była zawsze uśmiechnięta.Mile zaskoczeni byliśmy biesiadą - bawiliśmy się super .Bardzo polecam pobyt w ośrodku.

Marzena

Miejsce godne polecenia. Właściciele bardzo sympatyczni, miła obsługa. Ładny wystrój wnętrz, pokoje czyste i bardzo przytulne. Jedzenie rewelacyjne: smaczne i dużo. Wszystko odpowiadało wcześniejszym ustaleniom.

Wiesława NIćka

Pobyt 24 os. grupy emerytów z Gorzowa Wlkp. w dniach.12-18.09.2015r. Miejsce wyjątkowe, lokalizacja świetna, przemili i bardzo elastyczni pod każdym względem gospodarze. Serdeczność, wielką gościnność i opiekę czuć było przez cały pobyt. Czyste, bardzo przyzwoite pokoje, a jedzenie...nawet chodzenie po górach nie było w stanie tego spalić. Nie mówiąc o jakości, wszystko świeże, wędliny i sery własnego wyrobu. Szukając miejsca na pobyt sugerowałam się głównie opiniami , nie zawiedliśmy się, wyjechaliśmy bardzo zadowoleni. Miejsce godne polecenia, dobre zarówno dla grupy jak i dla rodzin z dziećmi, dlatego w tym roku wysyłam tam swoją rodzinę. Pozdrawiam serdecznie gospodarzy.

K Tychy

Polecam piękny czysty pensjonat ,wspaniali gospodarze .Jedzonko super domowe wypieki również .
Bywałam już tam kilka razy w tym roku nie było chyba mi dane tam być bo mimo zarezerwowania ,moje zdrowie nie pozwoliło na wspaniały
wypoczynek u państwa .Ale na pewno jeszcze tam będziemy .Pozdrawiam

Grażyna Wysocka

Pozdrawiamy Właścicieli i obsługę.
W dniach 08-11 września 48 osobowa grupa 40 - 60 latków pracowników jednej z Firm z Radomia zwiedzała Beskid Żywiecki , mieszkaliśmy w pensjonacie. Warunki super, dużo pokoi dwuosobowych, pyszne , urozmaicone, domowe i obfite jedzenie , bardzo miła , szybka obsługa, rozsądne ceny. Wspaniałe miejsce do grillowania, a gawędziarz niesamowity - dwugodzinna terapia śmiechem. Właściciele bardzo elastyczni, dostosowują się do potrzeb grupy ( godziny posiłków itp ). Bardzo polecam na pobyt grup wycieczkowych takich jak nasza.
Dziękujemy raz jeszcze.
Opiekun grupy Grażyna Wysocka

Tadeusz

Stołujemy się U Fojta od Dwóch tygodni ale nieregularnie. Dotychczas jedzenie było smaczne i dobre , dzisiaj też ale pod koniec spożywania kotleta schabowego natknęliśmy się na surowe (krwiste) mięso przy kości. Pokazaliśmy to kelnerce i prosiliśmy o zwrócenie uwagi kucharzowi. Żadnej reakcji z jego strony nie było jedynie kelnerka przeprosiła Nas i w ramach rekompensaty zaproponowała nam nie policzyć za jedno piwo.Żona poczuła się urażona. Propozycji nie przyjęliśmy.

Pracownicy Technicznych Zakładów Naukowych w Dąbrowie Górniczej

Jesteście najlepsi, dziękujemy za zorganizowanie imprezy integracyjnej. Państwa zaangażowanie przerosło nasze oczekiwania. Komfortowe warunki noclegowe, przytulnie i czysto. Świetne i różnorodne jedzenie, w ilościach nie do przejedzenia. Profesjonalna i wzorowa obsługa . Wróciliśmy zadowoleni i uśmiechnięci. BRAWO WY.
Dziękujemy i wszystkim gorąco polecamy :)

Beata Sowińska

Wspaniale miejsce, wyśmienite posiłki, wspaniała obsługa. Gorąco polecam

Dodaj Wpis